Mi Casa Familie is aangesloten bij een internationale makelaarsvereniging (GIPE). Dit internationale lidmaatschap staat borg voor uw rechten als koper en daarmee voor uw zekerheid.


• De door Mi Casa Familie ingestelde officiële onderzoeken garanderen de lastenvrije staat en de rechtsgeldigheid van het onroerend goed en de grond. Uw aankoop via ons bedrijf is 100% veilig!


• Bij nieuwbouw wordt het betreffende bouwplan uitgebreid met u besproken. Wij zorgen ervoor dat uw plannen geheel naar uw wensen verwezenlijkt worden. Onze bouwprojecten worden altijd als structuurbouw uitgevoerd waardoor u 100% zekerheid heeft over 10 jaar bouwgarantie.

• Beschikt u niet over voldoende kapitaal, dan is het mogelijk dat Mi Casa Familie voor u een financiering regelt. Wij werken daarvoor samen met diverse banken.


• De Mi Casa Familie vertegenwoordigers staan de klanten ook na de koop met raad en daad bij. Deze extra service kan bijvoorbeeld bestaan uit het regelen van of adviseren over verzekeringen, specifieke voorzieningen in uw huis, verbouwingen, extra nutsvoorzieningen, vertalingen, de aanschaf van een auto, aanmeldingen bij een ziektekostenverzekering, inschrijven bij gemeentelijke administratie, etc., etc. Dit soort zaken vergemakkelijkt het inburgeren in de nieuwe omgeving. Onze ervaring en hulp zullen u ongetwijfeld van pas komen. Onze tevreden klanten bevelen Mi Casa Familie dan ook met een gerust hart aan bij hun vrienden en kennissen.

Interessante links:
 

Woning aanbod in Spanje


Type woning:
Regio: Stad:
Status: Belangstelling voor:
Slaapkamers: Prijs:  
 
Zoeken
 
UITGEBREID ZOEKEN

Zoeken op referentienummer


Referentie:
 
Bezoek óók onze andere Websites:
 

Referentie: M040
HDLN
Villa
Prijs: € 189.000

Referentie: M02050
RLS
Geschakelde
Prijs: € 78.900

Referentie: LM15
TRV
Bungalow
Prijs: € 99.000

Referentie: M0418
HDLN
Villa
Prijs: € 149.000

Bekijk alle aanbiedingen