Wij bouwen en bemiddelen, inmiddels al zo’n 23 jaar, in de gehele Costa Blanca, van Denia tot Mar Menor. Wij werken, vanuit ons kantoor in Rojales, in opdracht van particulieren, diverse banken en regionale projectontwikkelaars. Ons werkgebied is het hele kustgebied met het achterland tot zo’n vijftig kilometer landinwaarts. Daardoor kunnen wij onze klanten een onvergelijkbare keuze aanbieden. Of u nu een voordelig appartement zoekt of een droomvilla, eventueel gelegen op een (golf)resort, een geschakelde woning, een grondstuk, een finca met veel grond of een landhuis midden in de natuur: Mi Casa Familie heeft alles wat Spanje aan woon- en leefruimte te bieden heeft.


  De uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding is een belangrijke verklaring voor ons succes.

       Onze correcte manier van werken in de afgelopen 23 jaar geeft onze klanten de rechtszekerheid en het vertrouwen dat zij in Mi Casa Familie de juiste partner voor hun Spaanse investering hebben gevonden. Al uw betalingen worden door de banken gegarandeerd waarmee wij samen werken. Juist deze rechtszekerheid heeft bij veel van onze klanten de angst weggenomen die door veel niet-serieuze makelaars was veroorzaakt. Een huis kopen in Spanje is geen doe-het-zelf-klus – de aankoop van een huis via Mi Casa Familie is 100% veilig!


       Bekijk ons aanbod, uw droomhuis is er vast en zeker bij.       * Mi Casa Familie is hetzelfde bedrijf als Manny Mi Casa, de naam die wij tot 2008 gebruikten. Manny Niessen is de oprichter van ons bedrijf. Sinds 2008 is het bedrijf als familiebedrijf voortgezet waarin een zoon en twee dochters zijn betrokken en de oprichter zich geleidelijk terug trekt.

Interessante links:
 

Woning aanbod in Spanje


Type woning:
Regio: Stad:
Status: Belangstelling voor:
Slaapkamers: Prijs:  
 
Zoeken
 
UITGEBREID ZOEKEN

Zoeken op referentienummer


Referentie:
 
Bezoek óók onze andere Websites:
 

Referentie: CASAM
HDLN
Villa
Vanaf: € 1.299.000

Referentie: M040
HDLN
Villa
Prijs: € 189.000

Referentie: LM15
TRV
Bungalow
Prijs: € 99.000

Referentie: M02050
RLS
Geschakelde
Prijs: € 78.900

Bekijk alle aanbiedingen