Deze website geeft u een indruk van onze activiteiten als bouwondernemer en makelaar. Daarnaast krijgt u, door het bekijken van de website, een duidelijk beeld van ons aanbod op het gebied van nieuwe en bestaande woningen.


       Een website geeft echter een beperkte indruk van de werkelijkheid. Wij van Mi Casa Familie zijn ons daarvan terdege bewust. Het is bij ons dan ook niet mogelijk om zonder bezichtiging ter plekke te beslissen over de aankoop van een woning. Dit om teleurstellingen te voorkomen.


       Overweegt u serieus een huis aan de Costa Blanca te kopen, dan nodigen wij u uit voor een kort bezoek. Om u optimaal te kunnen begeleiden in uw zoektocht is het het beste dat u met ons een afspraak maakt. De praktijk leert dat u minimaal drie dagen nodig heeft om de objecten te bezoeken en de omgeving te verkennen. Wij bieden u daarbij een deskundige begeleiding door één van de leden van ons salesteam.

       Wij raden u aan te vliegen naar Alicante of Murcia. Indien u dat wenst kunnen wij een appartement (in ons eigen resort), studio, villa of hotelkamer (in ons hotel) voor u reserveren. Ook is het mogelijk dat een van onze medewerkers u afhaalt van de luchthaven.


       Voor eventuele hulp bij het regelen van een vlucht, hotelreservering of voor een afspraak verzoeken wij u contact op te nemen met ons kantoor in Spanje, tel. 0034 96 671 22 30, fax 0034 96 671 21 46 en email: info@mannymicasa.eu. Wij raden u aan zelf te informeren via internet bij ryanair, transavia, vueling, air berlin, iberia.


       Als u besluit ons te bezoeken voor dan zullen wij er niet alleen voor zorgen dat u uw tijd effectief besteedt, maar tevens zullen wij er alles aan doen om van uw bezoek een bijzondere belevenis te maken.

Interessante links:
 

Woning aanbod in Spanje


Type woning:
Regio: Stad:
Status: Belangstelling voor:
Slaapkamers: Prijs:  
 
Zoeken
 
UITGEBREID ZOEKEN

Zoeken op referentienummer


Referentie:
 
Bezoek óók onze andere Websites:
 

Referentie: M0418
HDLN
Villa
Prijs: € 149.000

Referentie: CASAM
HDLN
Villa
Vanaf: € 1.299.000

Referentie: LM15
TRV
Bungalow
Prijs: € 99.000

Referentie: M040
HDLN
Villa
Prijs: € 189.000

Bekijk alle aanbiedingen